4 bakpotatisar. 1Sallad1 förp salladsmix 3 msk olivolja 1 citron, saften (skalet används även till m vi också kommer använda tillrörorna). 1Röra med två sorters ost2 dl Västerbottensost, riven 1 dl cheddarost, riven 1 kruka gräslök 1 dl crème fraîche 1 citron 0,5 krm cayennepeppar salt peppar
I Söndags åt vi bakadepotatisartill middag och även om varm nybakadpotatis med vitlöksmör är det bästa som finns så är det även gott att ha något lite mer matigt till
Igår blev det bakadpotatis med en smarrig räkröra till middag. Men gör gärna lite extra än vad som går åt så har ni till frukost eller brunch dagen efter
Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måste man ju få lyxa till det. Baconröran som ligger bredvid hittar ni här, och den bakadepotatisen här
Skinkröra tillbakadpotatis. Skär ett kryss i potatisen och tryck till lite. Röran blir godast med riktig creme fraiche, men se till att gröpa ur tomaterna ordentligt annars kan den lätt bli lös
Mannen är inte så förtjust i bakadpotatis men nu lyckades jag övertala honom och han erkände att det blev riktigt gott med den rostade paprikaröran och topping med fetaost, avocado och knapriga pumpakärnor
Detta inlägg är som en uppföljning till det förra med två fyllningar tillbakadpotatis. Jag tyckte att tofun hade tillräckligt mycket smak så det inte behövdes något mer för att smaksätta röran
På bara lite över en timme kan man få ihop bakadpotatis och två olika röror att fylla dem med, den större delen av tiden är dessutom bara att vänta på att potatisen blir klar – så då kan man spela lite kort eller se på tv under tiden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.