Det fiffiga med foliet är att det bara är att svepa in karrén när den ska vila och om man steker den på högre temp så kan man ju slå in den i ugnen om den börjar få för mycket färg
Bästa sättet att veta hur köttet ser ut inuti är att använda en grilltermometer. Stick in den i köttet innan du börjar grilla för annars rinner köttsaften ut
Stor ochliten… Det är alltså den STORA grytan ni kan vinna. Själv fick jag också en gryta och nu har ni alltså chansen att fåen likadan, färgen kan dock variera
Idag så har det stått en järngryta och puttrat på spisen i några timmar när mina grytbitar har fått koka riktigt möra, en härlig smak får det av att långsamt puttra med vin, lök, morötter och palsternacka
Riktigt god är denna marmelad till ost och speciellt till gratinerad getost. Ibland handlar man för mycket frukt, då passar jag på att experimentera lite grann
När man använder lättmjölk får man tänka på att pajen blir något rinnigare än med gräddmjölk, menfården bara stå till sig ordentligt är det ofta ingen fara
När kycklingen börjar få färg, häll i grädde, parmesan och pesto. Barnen är uppväxta med pesto och det finns så många olika slags maträtter man kan göra med pesto
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.