Dela morötterna på längden och lägg dem på ett bakplåtspapper på en plåt. Häll upp ricottaosten i en bunke och vispa med hjälp av en ballongvisp i det vita vinet
Vi delar med oss av vårt favoritrecept samt tips på hur du får den luftig och saftig. Först lär vi oss dela en ananas som vi sedan steker i karamelliserat socker och bränner av med konjak
Degen är perfekt om du vill göra avtryckav händer och fötter och sen hälla gips i också. Jag letade fram ett recept på "trolldeg" som jag sparat sen jag hängde på öppna förskolan med Norah(ganska länge sedan med andra ord)
ner i en pajform och bred ut pajdeg ovanpå. Denna är garanterat en av världens bästa kycklingpajer. sedan är det bara att vänta en liten stund, innan det är dags att sätta tänderna i Mamma Ingers bästa kycklingpaj någonsin
Och glöm inte smaka av, fattas du något så var inte blyg utan ös på med mera kryddning. Strö över hälften av den färska timjanen och oreganon och sätt in plåten i ugnen
Häll på grädden. Ta ur filén ur stekpanna och häll på crème fraîche och färskosten. När potatisen blivit mjuk i ugnen tar man ut den och lägger på fläskfilén
Vi ger dig bästa receptet. Våra scones är ett klassiskt sconesrecept bakat på vete- och grahamsmjöl, bakpulver, salt, smör och mjölk men vi vill även tipsa om ett favoritrecept, valnöts- och yoghurtscones
Men grönkålen, den gjorde vi för en vecka sedan – så den ligger också på lut i frysen. Vad sägs om lite grönkål till de kryddiga revbenen – eller kanske rödkål från Alsace
Tillsätt resten av sockret, vaniljaromen, salt och mjöl. Jag tycker att det finns få saker i världen som luktar och smakar så gott som saffran, vilket alltid påminner mig om julen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.