Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Baka en god toscakaka. Toscasmet. Gör under tiden toscasmeten. Toscasmet. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 22-24 cm i diameter. Grädda kakan i ytterligare ca 15 min tills toscasmeten fått färg
Hemma hade jag fått iordning på det mesta och middag klar i tid och mysläsning med barnen. Under tiden vi avnjöt en av mina favoritefterrätter, Tosca Päron så hörde man knastret från kaminen som sprakade för fullt och strålade ut en alldeles avdomnande värme
Fortsätt degsättningen med de övriga ingredienserna och arbeta degen tills den är smidig. Lägg degen på ett bord bestrött med mjölmix och dela den i fyra bitar
Rör ner smöret och sist i med mjölet. För att laga Tosca kakaSmält smöret och låt det svalna. Smält smöret i en kastrull och tillsätt socker, mjölk, mjöl och sist i med mandeln och värm allt på svag värme
Här i kombination med en mjuk fluffig botten. Choklad och tosca, vem kan motstå detta. Tosca. MUMS. Nu i höstmörkret får man unna sig lite smaskiga saker
Den ska in igen medtoscan på. Jag kommer vara gräsänka hela helgen så jag ser mycket fram emot en helg fylld med lagom mycket aktiviteter i min ensamhet
1Vispa ägg och socker vitt och pösigt, gärna med elvisp. 1Häll smeten i långpannan, med två bakplåtspapper, som ligger omlott och täcker kanterna. 1Tosca
En enkel men jättegod efterätt som serveras med en klick kall grädde. 1 stor eller 6 små pajer 1 stor burk konserverade påronKnäckglasyr2 dl mandel100 g smör1½ dl strösocker2 msk vetemjöl2 msk grädde eller mjölk Ugnsvärme - 175 graderSkär päronen i skivor och lägg dem i en smord pajform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.