Gör glasyren medan muffinsen gräddas. Rör samman smör och socker luftigt i en separat skål och rör därefter ner uppvispat ägg, mjölk, rosenvatten och klippta rosenblad
Blanda allt och gnid in steken med kryddblandningen. Recept. Maria E. sön, 2013-09-08 08. 59. 10min. (0). Låt köttet få stekas långsamt för bästa resultat
Servera citronsorben genast, antingen med de kanderade rosenbladen eller med bär. Så ska jag då avslöja min hemlighet, den om vad jag ska med rosenvatten till
Såsen ska få formen av rosenblad. Servera pajerna med vaniljsåsen. Täck med smulpaj och baka under lock i grillen tills bären är mjuka och smulorna fått fin färg och blivit krispiga, ca 10 minuter
Ett grönt te med björnbär och rosenblad, smaksatt med röda frukter och grenadine. Har missat att dela med mig av denna supergoda frukost jag åt härom veckan
Det gör jag med ett samlingsinlägg för mjölkfria tårtor. Idag tar jag mig friheten att sätta på mig partyhatten, slänga ut skimrande glitterkonfetti och rosa rosenblad – för idag ska vi FIRA
Lika vackra och doftande som rosenblad. På kvällen bjöd jag på chili con carne och till efterrätt serverade jag äppelkaka med cognac och kallrörd vaniljsås
Späd med vatten till lagom söt saft och servera väl kyld, gärna med isbitar. När du kokar rosenbladen försvinner färgen men när du tillsätter citronsyranär det som trolleri och den klarröda färgen kommer fram igen
Skölj av och torka sen försiktigt rosenbladenmed hushållspapper. Det är ”morotskaka” som grund/muffins och sen är det en topping gjord av Philadelphia-ost och florsocker, smaksatt med apelsinskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.