Den här lilla burken gjorde jag häromveckan till blandat småplock som serveradesmed tortillabröd. Jag tror inte att det har undgått någon att vi gillar inlagda grönsaker i den här familjen
Idag ska jag och dottern ha en liten lunchdejtmed pappan i huset för uteserveringar är verkligen något av det bästa med sommaren, och faktiskt en stor del av varför just dennaårstiden är min favoritårstid
Smaksätt med salt och peppar. Smaka av med pressad limesaft. Hacka tomater, koriander, rödlök, vitlök, korianderoch vitlök fint – ju finare desto bättre
11 gul lök eller rödlök. 10,5 dl hackad färsk koriander. 11 krm svartpepparTärna tomater, hacka lök, jalapeno ochkoriander samt blanda med limejuice samt olivolja och smaka av med salt samt vitpeppar
1½ kruka färsk koriander. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 tomater 1 röd chili 1 silverlök ½ kruka färsk koriander saft av 1 lime ½ tsk salt
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar denoch gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Blanda denfinhackade mangon, tomater, lök ochkoriander i en skål. urkärnad och finhackad röd chili. Tillsätt limesaft, olja, vitlök, salt och finhackad chili och blanda om ordentligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.