av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Börja med den pickladerödlöken. Lägg rödlöken i en skål och koka upp övriga ingredienser och rör om. Blanda alla ingredienser till tomatsalsan och smaka av med salt och peppar
Skala och dela vitlöksklyftornaoch lägg dem i formen tillsammans med timjan, torkad eller färsk. Servera kycklingen i pitabröd medpickladrödlök, chiliröra, majonnäs och några salladsblad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.