Vegetariskt

Vegetariskt

Linsgryta med kokosmjölk

Linsgryta med kokosmjölk

Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 msk olja 1 vitlöksklyfta 1 tsk curry 2 msk tomatpuré 400 ml kokosmjölk 5 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 2 dl torkade röda linser 1 tsk sambal oelek 250 g körsbärstomater salt peppar 1 kruka koriander Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Vegansk pasta med ärtpesto

Vegansk pasta med ärtpesto

4 port pasta. 1500 g gröna ärtor, frysta. 12 dl solroskärnor. 10. 5 dl raps- eller olivolja. 5 dl basilika, fryst
Svamplasagne med pesto och ricotta

Svamplasagne med pesto och ricotta

Ingredienser Portioner. 4 Lasagne 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 500 g fryst svampmix 1 msk olja 500 g passerade tomater 2 dl vatten 1 grönsaksbuljongtärning 200 g bladspenat 130 g pesto salt och peppar 1/2 kruka rosmarin 15 lasagneplattor 250 g ricottaost 50 g grana padano Sallad 1/2 cosmopolitansallad 1 tsk rödvinsvinäger 1 tsk olivolja Lägg till i inköpslistan
Paj med spenat och fetaost

Paj med spenat och fetaost

600g fryst spenat. 2 vitlöksklyftor. 1 tsk sambal oelek. 1 dl vitt vin. 15 cm purjolök. 3 ägg. 1,5 dl grädde. 200g fetaost
Risotto med skogschampinjoner

Risotto med skogschampinjoner

Ingredienser Portioner. 4 3 schalottenlökar 1 vitlöksklyfta 9 dl svampbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 msk olivolja 3 dl carnaroli- eller arborioris 2 dl vitt vin eller matlagningsvin 250 g kastanjechampinjoner 3 msk smör 2 dl riven parmesanost salt och nymalen svartpeppar ruccola till servering Lägg till i inköpslistan