Hamburgare. Sänk sedan värmen och låt dem bli klara i pannan medan du gör coleslawoch tillbehör. Skala och riv morötter och skiva vitkålen tunt med hjälp av en osthyvel eller mandolin
Häll av pastan ochoch vänd runt i såsen tillsammans med finhackad persilja. Börja med svampen. Stek i olja i rykande het panna till den blir gyllene och knaprig
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Ta därefter upp ägget med en hålslev och lägg upp på flat tallrik. Riv eller skär svampen i bitar och stek den gyllenbrun i rikligt med smör och strimlad salvia
i helgen och något mumsigt ska lagas (om jag kan lyckas med det). Tur att jag har vänner som kan förse mig med underbart god mat, ta bara Martina som lagade den här himmelska
Idag blev det en sådan rest-pastagratäng till lunch - pastagratäng med svamp ochädelost. Jag älskar generellt magra produkter som ändå lyckas behålla smak och karaktär - så bra jobbat med den här osten
Blanda ihop med gräddfil och mayo, proportionerna efter eget smak och tycke. När man sen kommit åt de gröna underbara små gynnarna så räcker det med lite smör i pannan tillsammans med bondisarna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.