It's been a long time since I made stuffed bell peppers. This time, I made a sauce of ricotta, roasted peppers (yellow and green), parmesan cheese, garlic, salt and pepper
Arrange bell peppers in large skillet or baking pan and stuff with a heaping 1/2 cup of quinoa mixture. Cover with foil and bake for 20-30 minutes until peppers are tender. 3 large red bell peppers, seeds removed and cut vertically
Idag vill jag tipsa er om en enkel tapas som passar bra att ha på bufféebordet. Detta är mitt bidrag till månadens gröna som har tomat som tema och månadens värd är Ulrica som bloggar här
Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts med fördel med en god sallad vid sidan om eller med vegetariska biffar
Stuffed mushrooms are good and this time I filled them with chèvre. Fyllda svampar är gott och den här gången hade jag champinjoner som jag fyllde med chèvre De här passar bra till buffé, som förrätt eller att ta med på picnick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.