Idag vill jag tipsa er om en enkel tapas som passar bra att ha på bufféebordet. Detta är mitt bidrag till månadens gröna som har tomat som tema och månadens värd är Ulrica som bloggar här
Flankteak . T-bone steak. Gör så här. Grilla köttet med salt och peppar på låg värme (ca 125 g) till ca 50 grader och låt de sedan vila 8-10 minuter i aluminiumfolie eller smörpapper, tänk på att inner temperaturen stiger när de vilar
instagram 100kitchenstories. Tanken bakom namnet "100 Kitchen Stories" grundar sig bland annat på min egen ställning till hälsa och kost, som säger att jag aldrig kommer utesluta något från den
Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts med fördel med en god sallad vid sidan om eller med vegetariska biffar
600 g ryggbiff, i tjocka skivor 3-4 kvistar färsk timjan 1 klyfta vitlök smör, till stekning 4 skivor surdegsbröd (eller baguette) 50 g smör, att steka brödet i
Stuffed mushrooms are good and this time I filled them with chèvre. Fyllda svampar är gott och den här gången hade jag champinjoner som jag fyllde med chèvre De här passar bra till buffé, som förrätt eller att ta med på picnick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.