En annorlunda pastrarätt med kryddig köttfärsås och krispig potatistadig. En persisk favorit som jag rekommenderar varmt att du testar om du inte redan har gjort det
Tex-MexLasagne. 4 augusti 2016 @ 22. 30. Denna gång gjorde jag en variant av lasage, hade både kycklingfärs och riven ost i frysen som behövde användas, samt en öppnad creme fraiche i kylen
1. Finriv eller mixa lök, morötter och selleri. 2. Fräs färsen i smör tills den fått gyllene färg, tillsätt grönsakerna och fräs någon minut tillsammans med tomatpuré
Tomatsås1. Skala lök och vitlök till tomatsåsen och hacka dem grovt. Kärna ur och finhacka chilin. 2. Stek lök, vitlök och chili i olja i en kastrull i några minuter utan att det tar färg
Arrange bell peppers in large skillet or baking pan and stuff with a heaping 1/2 cup of quinoa mixture. Cover with foil and bake for 20-30 minutes until peppers are tender. 3 large red bell peppers, seeds removed and cut vertically
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.