Här hemma äts det gärna vegetarisk mat, iallafall äter jag gärna vegetarisk. De andra i familjen har väl egentligen inget val då det är jag som lagar maten
Idag vill jag tipsa er om en enkel tapas som passar bra att ha på bufféebordet. Detta är mitt bidrag till månadens gröna som har tomat som tema och månadens värd är Ulrica som bloggar här
Butternut pumpa fylld med en krämig fyllning på ricotta och parmesan är en god middag. Äts med fördel med en god sallad vid sidan om eller med vegetariska biffar
) Peanut butter is also suitable to have in savoury dishes such as this tofu veggie sauce. Det är ingen hemlighet att jag tycker väldigt mycket om jordnötssmör och äter det dagligen, gärna med frukt men även rakt från burken
Stuffed mushrooms are good and this time I filled them with chèvre. Fyllda svampar är gott och den här gången hade jag champinjoner som jag fyllde med chèvre De här passar bra till buffé, som förrätt eller att ta med på picnick
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.