Stekta rispappersdumplings med chili- och koriandersås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Dumplings:1 förp rispapper (à 340 g) 250 g salladskål, finhackad 1 morot, finhackad 0,5 purjolök, finhackad 1 klyfta vitlök, finriven 2 tsk färsk ingefära, riven 450 g kycklingfärs, eller annan färs du gillar 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja vitpeppar
  • 1 Sås5 röda chilifrukter 1 knippe färsk koriander 2 klyftor vitlök, rivna 1 msk färsk ingefära, riven 1,5 dl ljus sirap 1 limefrukt, pressad 2 msk fisksås
  • 1 Till servering salladsblad färsk koriander färsk mynta limeklyfta neutral rapsolja, att steka i

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.