Servera medremouladsås, kokt potatis, haricots verts, citronklyfta och dill. Blanda minifraiche med majonnäs, ättiksgurka, kapris, gräslök och persilja i en skål
Servera medremouladsås, kokt potatis och broccoli, skivad citron, dill och persilja. Börja med såsen. Blanda minifraiche med majonnäs, bostongurka, kapris och gräslök i en skål
Ingredienser Portioner. 4 900 g fast potatis Remoulad 1 förp pickles (à 390 g) 2 dl crème fraiche 1 tsk dijonsenap salt och peppar Fisk 600 g alaska pollock 2 msk smör eller margarin 150 g salladsärtor Lägg till i inköpslistan
Helst hade jag inte gjort någon mat alls utan hängett mig åt trösterika kolhydrater, men av erfarenhet vet jag att ju tröttare jag är desto viktigare är det med kosten, så fredagsfisken fick i all sin enkelhet bli smörstekt lax medremouladsås och färska rädisor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.