Smaka av med salt och peppar. 2 Tillsätt riset och stek tills det är varmt, vänd ner persilja. Till servering 1 Stek äggen i olja, med löd gula eller vändstekt. 6 dl kokt basmatiris
Nu har jag testat mig fram och gjort min version av rätten och inte helt oväntat har jag lagt till chili, men också koriander och en sojadressing (som inte är rakt av thailändsk i sin smak)
4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
Smaka av med peppar. Servera ägget på det stektarisetmed en klyfta lime, koriander och prik nam pla. Ta ut riset från kylen och låt det bli rumstempererat medan du förbereder resten av ingredienserna
Tillsätt det kokta riset och stek i ytterligare någon minut under omrörning. 5 dl kallt kokt ris. Så här gör du 30 minuter Skala och hacka lök och vitlök
The post Stektrismed cashewnötter appeared first on Sofia von Porat. Koka riset enligt förpackningens anvisningar (använd gärna gårdagens risrester så går det ännu snabbare)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.