Stekt abborre med beurre blanc
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st filéer av abborre
  • 2 st schalottenlökar
  • 1 dl vatten
  • 1 dl vitvinsvinäger
  • 0,5 dl vitt vin
  • 1 dl grädde
  • 300 g rumstempererat smör
  • salt
  • peppar
  • 0,5 st citron
  • 2 stjälkar rabarber (nätta)
  • 1 tsk socker
  • smör till stekning
  • 4 st filéer av abborre 2 st schalottenlökar 1 dl vatten 1 dl vitvinsvinäger 0,5 dl vitt vin 1 dl grädde 300 g rumstempererat smör salt peppar 0,5 st citron 2 stjälkar rabarber (nätta) 1 tsk socker smör till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.