Ssam dak bulgogi
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kycklinglårfilé
  • 2 tsk gochujang
  • 4 msk japansk soja
  • 2 msk strösocker
  • 1 msk sesamolja
  • 3 klyftor vitlök, rivna
  • 2 knippen rädisor
  • 2 salladslökar
  • 2 msk risvinäger
  • 1 msk strösocker
  • 1 tsk svarta sesamfrön
  • 1 dl majonnäs, gärna hemslagen
  • 0,5 msk gochujang (eller sriracha samt 1 tsk honung)
  • 0,5 tsk sesamolja
  • 1 klyfta vitlök, riven
  • nykokt japanskt eller koreanskt ris
  • sallatsblad
  • Kycklingbulgogi600 g kycklinglårfilé 2 tsk gochujang 4 msk japansk soja 2 msk strösocker 1 msk sesamolja 3 klyftor vitlök, rivna
  • Rädissallad2 knippen rädisor 2 salladslökar 2 msk risvinäger 1 msk strösocker 1 tsk svarta sesamfrön
  • Koreansk chiliaioli1 dl majonnäs, gärna hemslagen 0,5 msk gochujang (eller sriracha samt 1 tsk honung) 0,5 tsk sesamolja 1 klyfta vitlök, riven
  • Till servering nykokt japanskt eller koreanskt ris sallatsblad

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.