Blanda marinaden medoumph-filéerna. Krydda med salt och peppar. Oumph. Stek oumphen i olja i en stekpanna på medelvärme tills filéerna har fått fin färg runt om
- Koka potatisen med skal på, annars går de sönder, på medelvärme. Det är bara jättemånga månader kvar till sommaren, men vem räknar dagar, när man får njuta av en supergod oumph gryta
Krydda på ganska bra med salt, peppar & cayenne (oumph smakar inte så mycket i sig själv). Så i receptet nedan finns alla delar med, men det kan faktiskt skilja på en tesked eller så
– Koka potatisen med skal på, annars går de sönder, på medelvärme. Det är bara jättemånga månader kvar till sommaren, men vem räknar dagar, när man får njuta av en supergod oumph gryta
Jag har länge velat testa att göra en vegetarisk shawarma och oumph passade perfekt till detta. Jag bjöd på oumphshawarma när jag fick gäster som äter vegetarisk kost och de älskade det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.