Skär ankan i skivor och servera medpäron, potatis, sås & sockerärtor. Börja medpäronen. Blanda under tiden mascarponeosten med vaniljsocker och toppa ovanpå fikonen när de är klara
Riv äpplet och ha i detta tillsammans medhasselnötteroch tranbär. Brödet blir extra saftigt av det rivna äpplet, och sedan kommer det små smakexplosioner från hasselnötteroch tranbär
) Så himla enkelt var det medoch det gillar jag. Bakade ett supergott bröd nu ikväll. Blanda i hop allting i en bunke och häll i en form med bakplåtspapper
en skiva gott brödfikonbredbar chevrévalnötterhonungRosta skivan på bägge sidor i en varm stekpanna. Kikade på hans program Jamie Olivers jul där han ugnstorkade fikonoch åt dessa serverade så här
Det har gått lite upp och ner med det för oftast äter jag knäckebrödoch det tycker jag att det finns riktiga goda varianter av i affären (Leksands brungräddade är min favorit
Smula jästen i en bunke och. 50 g jäst 5 dl vatten 2 msk olja 2 tsk salt ca 14 dl vetemjöl (varav drygt 1 dl till utbakning) 2 dl gräddfil 200 g torkad frukt (jag använde aprikoser) ca 10 st torkade fikon till topping Värm vattnet till ca 37 grader. 50 g jäst. 5 dl vatten. ca 10 st torkade fikon
Fördelen med den här typen av skållning skållning är att brödet hålls färskt väldigt länge, samtidigt som brödet tar åt sig lite mer vatten än vanligt vilket bidrar till att göra det saftigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.