Och väldigt gott att ha med till matlådan. Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. In med kycklingen i 15-20 min. Servera med ris och sallad 4 personer
Åt sån otroligt god gratäng till lunch idag. *I med grönsakerna och fräs tills dom mjuknat lite. *Koka upp och i med salt och buljong efter egen smak, komplettera med mer curry efter egen smak
Sitter oftast på morgonen eftersom jag går upp tidigt så hinner jag fundera ut vilket recept det skall bli idag, sen blir det en tur till matbutiken… givetvis så är L med
Med finaste sommarvädret den här veckan kommer även somrigaste receptet lastat här. Superfräsch och härlig vattenmelonsallad med en mör smakrik kyckling
Denna maträtt är exakt en sån och är en gratäng-version av cordon bleu. Nu när det är vardag igen så är det så smidigt med mat som är ”allt-i-ett” och tillagar sig självt i ugnen
Servera med en sallad eller broccoli. Sätt på ugnen på 225 grader. Skär kyckling fileerna i små bitar. Stek up dessa i den stekpanna på hög värme så att de fått lite färg (de behöver inte vara genomstekta helt)
Det här var då sista deltävlingen, som dessutom var LIVE med Leif Mannerström. -) Vi fick ju börja med att stycka en kyckling på ett ekonomiskt sätt, dvs det skulle vara så lite kött som bara möjligt kvar på skrovet
Här är recept på små pajer/gratängermed kyckling, portabello, vitkål och morot. Till vår lilla picknickkorg som vi skulle avnjuta i Rosendals trägårdar gjorde jag goda pajer/gratänger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.