Så är det bara att lägga på det som ska grillas kanske en stek eller en hel kyckling. När vädret är på detta humör och man helst vill sitta och kura inomhus men samtidigt inte riktigt vill ge upp grillsäsongen kan det vara finurligt att grilla något som tar lång tid
När kycklingen fått en grillad och röd/brun färg på ovansidan är den färdig. Ta fram en bunke elelr skål och blanda ihop marinaden med kycklingen så att hela kycklingen får marinaden på sig, snåla inte med marinaden
Hej på Er. Lagat & ätit kyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar titt som tätt
Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kycklingpå en blinkning. Så jag babblar inte på om ditt och datt för jag och min äldsta Annie ska iväg på teater
Lägg sedan påkycklingen och bred på färskosten. Skär kyckling, paprika, purjolök och tomater i bitar. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg i allt förutom kycklingen i en ugnsfastform och stek i ugnen ca 10 min. 1 grilladkyckling
LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider. Har ni några egna recept på smarriga såser få ni mer än gänra dela med er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.