Idag blev det ingredienserna kycklingoch grillchips. Jag vet inte vad jag skall säga, men idag har det varit höstväder… tur att man är tålmodig och tror på en varm sommar
Lägg kycklingen i en gratängformoch strö över baconet. Strimla och stek kycklingfilerna. Ha vattnet och buljongtärningarna i en kastrull och värm tills tärningarna löst upp sig
Strimla kycklingfiléenoch lägg i ugnsform. Salta och peppra. Strimla skinkan och lägg ovanpå. Koka upp creme fraiche, färskost, grädde, senap och paprika
Tillsätt mjölk ochkycklingbuljongoch fortsätt att vispa. Cordon Bleu är en panerad kycklingfilé med skinka inuti, om ni hellre vill göra den vanliga versionen så klicka på länken här ovanför
Här är recept på små pajer/gratänger med kyckling, portabello, vitkål och morot. Blanda grönsaks- ochkycklingmassan med ägg, chiafrön, salt och kryddor
När det börjar koka igen så blanda i skålen med kycklingoch grönsakerna. Var väldigt seg idag och visste inte riktigt vad jag skulle äta efter träningen men så slog det mig
Sedan var det bara att fördela de stekta kycklingbitarnaochkasslertärningarna över salladen. Sedan skar jag kycklingfiléerna i stora bitar och stekte dem i smör på vardera sida ett par minuter
Det blev en kycklinggratäng med räkor och en kryddig gratängsås. Ta ut formen och pensla kycklingen med smält smör några gånger, så blir skinnet ännu godare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.