Skala och finhacka löken och låt fräsa med kycklingen i någon minut. Jag hade världens sug efter dragonsås, så jag letade upp ett nummer av LagaLätt där jag fann en sådan sås med kyckling i
skär upp morötter, potatis och lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 7 små kyckling filer
VitkålKnåda samman ingredienserna till saltdegen och klä in kålhuvudet med degen. Lägg den nu urbenade kycklingen på ett ugnsgaller med en djup plåt under och gnid in kycklingen i marinaden
Är ni också helt frälsta i dessa små kärnor. Jag åt en sallad med strimlad roman, färsk mango, avokado, ärtskott, picklade grönsaker (rödlök, gurka, morot) och krossade jordnötter vid sidan om
Igår lagade jag köttfärspaj med morötter ochvitkål i. Garnera med färsk timjan. Fräs morötterna och löken i smör, lägg i färsen och bryn lite till och tillsätt vitkålen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.