Klassiker som ofta är smaksatt med vanilstång, krämig, len och förbannat god. Kul att prova lite annorlunda smaksättningar, här har jag använt rosmarin och lite rivet citronskal och resultatet blev riktigt bra
Det är knökfullt med jordgubbar, bigarråer och några sockerdekorationer. Sockerdekorationer. Montera tårtan (förutsatt att sockerdekorationer, fyllningarna, smörkrämen och anslaget är förberett
Philadelphiafrostingen som jag använt mig av tidigare har varit för "smörig" i smaken och dessutom innehöll den grädde vilket gjorde att sockerdekorationerna började smälta efter en stund
Lite material till sockerdekorationer. får jag ofta när jag har bakat tårta till en fest. Vad jag täckt den med, vad dekorationerna är gjorda i och med osv
För ett tag sedan blev jag kontaktad & tillfrågad av Primewine Group om att vara med i en bakbloggstävling där uppgiften var att skapa en dessert innehållande någon eller båda sorterna av champagnen Alexandre Bonnet
Jag tycker att det är kul att ta en relativt vanligt rätt och försöka göra något nytt med den. Tre olika varianter på crème caramel alla med två olika tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.