Choklad & Hasselnötssandwich med Mango och Kanderat Socker
Bara mat...och lite till
Bara mat...och lite till
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Chokladbotten
  • 4 äggulor 50 g socker
  • 35 g kakao
  • 4 äggvitor 75 g socker
  • Sockerlag
  • 2 ½ dl vatten
  • 340 g socker
  • 60 g glykos
  • Hasselnötter
  • 200 g hasselnötskärnor
  • 200 g socker
  • 1 dl vatten
  • ½ vaniljsång
  • Chokladsmet
  • 100 g 70%-ig mörk choklad
  • 2 1/4 vispgrädde
  • 70 g kakao
  • 150 g smör
  • 4 äggulor
  • Vispa äggulorna med 1 dl av den kalla sockerlagen. Vispa kraftigt över vattenbad tills äggsmeten har tjocknat, häll genom en sil för att få smeten helt slät, fortsätt att vispa tills äggsmeten har kallnat, ställ åt sidan.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.