Bröllopstårta med spets
Sockerrus
Sockerrus
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 27, 2013 by Lisa - Sockerrus
  • 84 bitar tårta och sedan 4 glutenfria cupcakes, men så blev det inte. Det hela slutade med att jag gjorde en 110-bitarstårta och sedan 5 glutenfria cupcakes. Då kan jag även avslöja att våning 5 ställdes in i frysen – Kände liksom att antal bitar räckte Ni som läst bloggen ett tag är nog inte förvånade, jag har ju nämligen en tendens att göra på tok för många bitar. Dock föredrar jag att göra det, så det är ett val från min sida. För det första så älskar jag höga tårtor, för det andra så vill jag ju absolut inte att tårtan ska ta slut och för det tredje så är ju tårtan så pass god dagen efter att jag tycker man ska kunna unna sig en extra bit bröllopstårta då. Kanske ska lägga till en fjärde anledning oxå, och det är att om det blir över så kan man frysa in tårtan för att njuta av senare. Så 4 bra anledningar till att göra för mycket tårta helt enkelt
  • 20 cm och 15cm och höjden på våningarna varierar mellan 9-16 cm Sammanlagt var den lite över 50cm hög, dock missade jag att väga den (kan dock säga att den var galet tung ).

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.