Denna gången gjorde jag en variant medsmakavchoklad istället. Vanligtvis när man gör Banoffee paj så använderman sig avkaramelliseradmjölk och demdominantasmakerna är banan och kola
Koka upp Mildamat & visp medMildamargarin, apelsinsaft och florsocker. Alternativ smaksättning. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen
Det ska gärna vara små hela bitar avchoklad kvar i blandningen. var noga med att inte mixa för länge, då börjar nötterna och chokladen separera ut fetterna och blandningen blir oljig)
Mixa såsen slät och smakaavmed salt och peppar. Bryt i chokladen och rör tills den smält. Hetta upp lite matfett i en stekpanna och bryn köttet lätt runtom
Rör ner det smältasmöret och blanda väl. Blanda alla torra ingredienser väl. Efter gårdagens galna tempo är jag helt slut och dessutom är det världens häckaväder ute, så jag planerar att ligga på soffan, kika på någon serie varvat med fotokurs och trycka i mig den lilla biten som finns kvar av den gudomligt goda bankakan jag bakade för någon dag sedan
Krama ur gelatinet och lägg i kastrullen. 2 gelatinblad. 1 apelsin, skal. 1/2 apelsin, saft. 100 g favoritchoklad, i små bitar. Häll i 4 små skålar / glas och ställ i kylen 3-4 timmar. Share 2 gelatinblad 3 dl vispgrädde. 1 apelsin, skal. 1/2 apelsin, saft. 100 g favoritchoklad, i små bitar
Mixa såsen slät och smakaavmed salt och peppar. Bryt i chokladen och rör tills den smält. Hetta upp lite matfett i en stekpanna och bryn köttet lätt runtom
Blanda ner alla ingredienserna i en bunke. Värmchokladen i vattenbad och doppa sedan ner halva delen av bollen och toppa medhavtorn och riven apelsinskal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.