Var tvungen att slå på miniräknaren i telefonen till och med. Jag hade dock helt ställt in mig och förmodligen räknat fel i alla år för jag var JÄTTESÄKER på att jag fyllde 36… Men se de gjorde jag INTE. Är man född 1978 blir man 38 år och inget annat. 38 år och
Jag och min man har varit hos min familj i Norrland i en vecka, men är åter på hemmaplan. )Här kommer några bilder på vad som har förtärits under juldagarna
Ett bröd i en nyinförskaffad form från IKEA, och en burk med tomatchutney - fick bli tack-för-att-vi-fick-komma-present till det fina värdparet som bjöd oss på en kalasmiddag utan dess like
Jag vet att det är söndag idag och att jag normalt brukar ha pannkakssöndag, men idag tänker jag göra ett undantag och lägga upp rabarberpajen jag gjorde häromdagen, jag hoppas att ni inte misstycker
Superenkelt ochsnabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Lägg kasslern och broccolin i en smord eldfast form. Vispa grädde och blanda ner champinjonstuvningen. Bred blandningen över kassler och broccoli och strö över osten
Receptet kommer ursprungligen från boken 'Brödglädje' av Anna Braw (red). Ibland när jag vaknar tidigt på helgen brukar jag baka något gott bröd och sedan överraska maken med lite nybakat till frukosten (jag sparar min ranson till kvällsmaten istället)
Här är tre andra förslag på snabbfixat julgodis. På julaftonsmorgonen är det bara att skära i bitar och slänga i dem i en skål, så är fudgen redo för gottebordet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.