1 flingsalt1.
Hacka och smält chokladen i ett vattenbad. Vispa äggvitorna till ett vitt fast skum med elvisp i en ren skål. 2. Tillsätt socker på slutet och vispa tills sockret löst sig och du har ett blank och fast skum. 3. Vänd ner den smälta chokladen med hjälp av en slickepott tills du fått en krämig, fluffig chokladsmet. 4. Smaka av med flingsalt och häll upp i skålar och servera antingen genast eller låt stå max 1 timme i kylskåp.
I dag har turen kommit till den gamla klassikern chokladmousse. Men den här chokladmoussen är inte som andra chokladmoussar förstår ni… den är nämligen gjord helt utan mejeriprodukter
Tänkte jag skulle bjuda dig på världens snabbaste och bästa recept på chokladmousse. På riktigt, har du panik och verkligen inte vet vad du ska bjuda dina gäster på till efterrätt så är detta recept GRRRRYYYMT
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.