Snabbtoch supergott. Paleo - hemmagjord glass utansockerochmejerier. Att äta "vanlig" glass ingår ju inte i paleokosten då det innehåller sockeroch mjölk (oftast) och en massa annat
När jag först antog utmaningen att baka fika som var glutenfritt, fritt från spannmål, sockerfritt, äggfritt, nötfritt ochmejerifritt känndes det nästan omöjligt att lyckas få ihop något gott fika – vilket gjorde det ännu mer roligt och inspirerande
Enklast ochsnabbast gör du det med fingrarna, skippa kniven. Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning
Servera med valfri fyllning, jag hade kokt ägg, sallad och purjolök. Det här är en underbar och färgsprakande följeslagare till dessa – rödbetswraps utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukteroch ägg
Glutenfri, raffinerat sockerfri, mejerifri, utan ägg. Dom är helt makalöst goda och får verkligen mig som saknat tunnbröd att hoppa upp och ner i taket av glädje
Alltså dessa semmelwraps utan gluten, raffinerat socker, mejeriprodukteroch ägg blev verkligen så långt över förväntan goda att jag vet inte vart jag ska ta vägen
För att laga Mjuk kaka utan ägg, gluten ochsocker1. Gör ett snabbt uppkok av fiberHusk och vatten under vispning så att konsistensen blir lik rå äggvita2. Vispa med elvisp fiberHusk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter3. Grädda i 175 grader i 45 minuter Husk-uppkoket tillsammans med det smälta smöret/margarinet och mjölken/vattnet och druvjuicekoncentratet i 3-4 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.