Barnen älskar också dessa asiatiska fiskkakor som går att äta i bröd, med nudlar eller med ris. Inlägget Asiatiska fiskkakor dök först upp på BakingBabies
500 g fläskkotlett, i bitar (eller skinkstek) 2 klyftor vitlök, finhackade 1 röd chilifrukt, finhackad 3 cm färsk ingefära, finhackad 1 citrongräs, i bitar 1,5 l vatten 10 cm purjolök, i skivor 1 morot, i slantar 100 g spetskål, i bitar (eller färsk vitkål) 1 broccoli, i buketter 100 g champinjoner, skivade 0,5 dl färsk koriander, finskuren salt olja, att fräsa i
Superenkelt och snabbt att laga och gott att värma. Innan jag gick hem på mammaledighet brukade jag laga stor- kok på flera olika maträtter och lägg i frysen
Skala och skiva löken tunt i halvmånar. Skär upp fläskfilén i bitar. Bryn köttet och löken i smöret. Häll på grädden och lägg i buljongtärningen, pepparn och sojan
Koka pastan (enligt förpackningen). Skala och hacka alla grönsaker. Hetta upp oljan i en vid kastrull, tillsätt grönsakerna och tomatpurén, låt fräsa sakta i 5 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.