Servera såsen till smörstektalaxfjärilar och broccoli. Idag får du tips på en riktigt snabb och lättlagad gräddsås som passar väldigt bra till smörstekt fisk
Smaka av med salt. Laxen4 st laxfileér MSC-märkta2 msk smör1 msk citron pressad salt nymalen svartpepparSparrisen600 g sparris2 msk smör saltSkagensås1 st ägg2 dl rapsolja1 msk citron pressad0,25 tsk ättika 24%1 dl crème fraiche2 msk dill finhackad1 st sharlottenlök finhackad2 dl räkor MSC-märkta salt smaka av. Laxen4 st laxfileér MSC-märkta2 msk smör1 msk citron pressad salt nymalen svartpepparSparrisen600 g sparris2 msk smör saltSkagensås1 st ägg2 dl rapsolja1 msk citron pressad0,25 tsk ättika 24%1 dl crème fraiche2 msk dill finhackad1 st sharlottenlök finhackad2 dl räkor MSC-märkta salt smaka av. Krydda laxen och tillaga den i ugnen i 175 grader i cirka 15-20 minuter beroende på tjocklek. 4 st laxfileér. 4 st laxfileér
Sen fick de dra efter under lock vid sidan av spisen, medan jag stekte laxen i smör. Norsk lax på villovägar Som Du säkert känner till vid det här laget, så handlar jag mest närproducerad mat
Festlaxmed Dillgräddsås. Dagens Laxrecept går i samma LCHF-stil som rätterna i Seniorboken. Häromdagen fick jag ett mycket fint paket med posten hit till Alanya
Servera med moset samt smörstekt svamp och svartkål. Om du använder laxsida, fjälla bort eventuellt fiskfjäll med en borste eller liten kniv, behåll skinnet på och skär laxen till fyra bitar
Igår åt vi laxmedsmörstekt broccoli och ärtcreme. Till detta serverade jag smörstekt okokt broccoli samt skivad prujolök, superenkelt och grymt gott till fisk
Blanda upp med majonnäs och smaka av med salt och vitpeppar. Toppa upp brödet med skagen och garnera med klyftor av körsbärstomat och citron samt en dillvippa
Lägg upp på tallrik och toppa med riven parmesan och en klick chilibea. 4 portioner Näringsinnehåll per portion Kolhydrater 1,4gProtein 54,4gFett 49,1gKalorier 662 Du behöver 800g laxfilé 1kg räkor med skal 120g spenat 1 röd chili 4 klyftor vitlökSalt pepparToppa med. Tillaga laxen i ugnen (cirka 30 minuter på 200grader) 2. 800g laxfilé. 1kg räkor med skal
Färskoströran blev verkligen god till fisken, vi tyckte båda att den smakade som Skagenröra. Lax till middag Idag blev det laxmiddag, Norsk lax säljer bra här med
Lax, stekt i smör och kryddad med salt. Med råskalad, kokt potatis i lättsaltat vatten, avocado (som fick några stänk av pressad citron), en klick naturell créme fraiche, citron och persilja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.