I samma stekpanna som köttet stektes, häll äppelmust och äppelcider och reducera ner till en glaze. Häll olja i en stor mediumvarm stekpanna och fräs potatiskuberna tills de fått gyllene färg
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Lax. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Skar den i större bitar ochstekte den sedan i smör tills den fick en krispig yta. Vill du ha en krispigare yta på laxen så kan du panera den med panko ( Asiatisk ströbröd, finns blad asiakiska produkter i affärerna ) ger en jätte fin och krispig yta
Servera med moset samt smörstekt svamp och svartkål. Om du använder laxsida, fjälla bort eventuellt fiskfjäll med en borste eller liten kniv, behåll skinnet på och skär laxen till fyra bitar
Servera laxenmed kokt potatisoch curryslaw. Hetta upp en stekpanna med olivolja och smör och stek laxbitarna på ganska hög värme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun och lite knaprig yta
Blanda även ihop såsen, med grädde, soja, sweet chilisås, dijonsenap, tomatpuré och salt och peppar. Skär upp köttet i lagom stora skivor, tänk ungefär fläskfilémedaljong
Servera laxen tillsammans med pressad potatisoch garnera med dill. Glöm inte att matsortera rester från grönsakerna och citron samt apelsin för en mer hållbar matlagning, och njut av din krämiga laxrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.