Tillsätt mjölet och rör kraftigt med en träsked tills smeten släpper från botten och kanter. Rör i äggen, ett i taget, under kraftigtomrörning, använd elvisp
Låt det gå upp på kanterna. Dela kavringen i bitar och kör i matberedaren tills det blir smulor. Ta upp gelatinbladen och smält i en kastrull påsvag värme
Ta bort kanten på formen och lägg tårtan på ett fat. Hårdkoka, skala och mosa äggen. Blanda ägg, räkor, gräslök, dill, pepparrot, senap, kvarg och lätt crème fraiche
Ringlapåvinägern och garnera med lime. selleriblad, gärna de innersta bladen. Blanda ihop med majonnäs, gräddfil, chiliflakes, tabasco, chilisås, madeira och citronskal
Men ibland blir jagsugenpå en riktigtsmaskig bit och då passar detta recept utmärkt. Med en make som inte gillarsmörgåstårta är det inte ofta som vi gör det hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.