Ingredienser Portioner. 6 100 g skumtomtar 5 dl vispgrädde Till garnering skumtomtar vispad grädde färska hallon Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
När grädden börjar sjuda lägger du i godissockerbitarna och kokar på medelvärme tills de smält helt. När grädden börjar sjuda lägger du i skumtomtarna och kokar på medelvärme tills de smält helt
Den är saftig, tät i konsistensen, med en härlig kolasmak och jättejättegod. Jag har gjort otaliga försök att göra glutenfri sockerkaka - med ganska nedslående resultat ska jag erkänna
Kakan blir hursomhelst saftig och god med en läcker kolasmak. Orkar ni med ÄNNU ett banankakerecept. Haha, den där banankakebloggen som jag hotat med vid några tillfällen blir nog snart verklighet är jag rädd
Jag dekorerade med skumtomtar och små polkagrisstänger. Det var förstås skumtomtepannacotta. Mängderna grädde till en påse med 100 g tomtar varierar från 4 1/2 dl – 5 dl. Jag har provat båda mängderna, det blev ett godkänt resultat av båda, trots det tycker jag att den pannacotta som blev bäst är den med 4 1/2 dl grädde
Resultatet blev en fudge medkolasmak som smälter i munnen. Vispa sedan fudgen för hand i några minuter innan du häller upp den i en form klädd med bakplåtspapper
Med risk att avslöja vilka muffinsar det blev så tänker jag göra just det. De blev ju så goda och det kan ju vara kul med lite variation till jordgubbstårtan också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.