Glutenfria kolasmakande bananmuffins med Dolce latte
Kjerstis mat och prat
Kjerstis mat och prat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 10 muffins
  • 250 g väldigt mogna bananer
  • 1 msk äppelcidervinäger eller citronsaft
  • 3 medelstora ägg - ca 175 g 50 - 75 g kokosblomssocker - ca 1 - 1½ dl (jag tog den mindre mängden)
  • 80 g Dolce latte eller Dulce de leche - lite drygt 1 dl (läs mer här)
  • 50 g kallpressad kokosolja - smält i vattenbad
  • 90 g ljust teffmjöl - ca 1½ dl
  • 90 g rårismjöl - ca 1½ dl
  • 1 msk husk
  • 1 tsk bikarbonat
  • 1 tsk bakpulver

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.