Kavla ut den ena degen till en tunn rektangulär platta på mjölad arbetsbänk. Bred hälften av fyllningen över plattan och rulla ihop den som en rulltårta
Så ända in i hoppsan god, och jag har haft den stora lyckan att få äta den två gånger på en vecka. Japp först var jag tvungen att provbaka godsaken och sen ha det förskräckligt tunga och ansvarsfyllda uppdraget att vara testpanel
Hittade ett kanonrecept av Fredrik som var med i Hela Sverige bakar. Kladda ner degen i formen. Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera
Det kan vara lite klurigt att få till frostingen så att man får med alla färger i den när man spritsar, men jag har ett litet knep som jag tänkte dela med mig av
Det är safttider, både för att dricka och göra saft. Mamma använde de sista, träiga, rabarberna på sensommaren för att koka mängder av saft som sedan frös in för att drickas när nästa sommar kom
och jag mår ok förutom att högra sidan av kroppen ömmar och jag är lite blåslagen. Fyra ingredienser och tio minuter är allt som krävs för att du ska kunna servera den här ljuvligt goda desserten
Då var det dags igen att lägga lite lingon på burk och vi gjorde precis samma recept som förra året, det vore ju dumt att ändra på ett så fantastiskt gott recept
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.