Att välja bort socker tycker jag kan vara en super bra ide när man bakar bröd. Det här tycker jag absolut att ni ska prova, era limpor kommer blir perfekta
Det här goda brödet är supergott att äta till kräftor med en god kryddost eller brännvinsost på och vi åt det här brödet när vi hade min mans bror med fru över på middag i söndags
Idag bakade jag ljust bröd som är gott attrosta, förberedde inför tårtbeställningen imorgon. Detta brödet är lätt att göra och det ända man ska tänka på lite extra är att degen inte blir för hård och torr
Stressen att jag måste ta hand om alla fina äpplena. Knåda och forma den till två stora runda bröd. Fast jag tror att jag hade haft vett nog att skänka bort dem då, men man vet aldrig
När jag är hemma hos mamma och pappa finns det vissa saker jag tycker är lite extra mysiga att göra. De här franskbrödbullarna bakade jag och mamma när jag var nere förra veckan
Jag gillar också attformbröd ser lite ut som svampar, när de sväller ut över kanterna. Jag kan nästan hålla med (men blygsamhet och en tendens till överdriven självkritik gör att jag inte helt håller med min man), för jag gillar den blå formen jag köpt på Åhléns
Lös upp jästen i vattnet. Ja ikväll blev det ett lyckat bröd. Finns massa olika färger att välja mellan. Blev så sugen på något bröd till den första skinkmackan
Förra veckan bakade jag ett bröd som påminner om ett formfranska. Jättegott attrosta men det ser ut som sockerkaka och har lite konsistens som det också
Tänkte dela med mig av två brödrecept som jag absolut kommer att spara. Jag bakade lite bröd nyligen. Extra plus då det går fort att baka och är lätt att variera
Fördelar med att skålla bröd. Det här är ett brödrecept som du bör spara i din favorit-samling. Dessutom full med härliga frön och riktigt lätt att baka om du har en degblandare och lite tålamod att vänta på att skållningen ska mogna över natten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.