Så himla gött och god var tydligen den här desserten jag gjorde till herrarna och bjöd på igår, för det var väldans tyst runt bordet, bara ett eller två mmmmmm hördes
Den rektangulära skar jag i formen av Olofs huvud (jag gjorde detta på fri hand). I dom andra två tårtbottnarna så hade jag glasscreme/glasskräm och blåbärssylt
Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan. Ta kakan ur ugnen, strö över lite socker och stjälp sedan upp den med den sockrade sidan nedåt på ett bakplåtspapper
Koka bulgur i vatten med buljong och salt. Vatten. Finhacka vitlök och örter och blanda med oljan. Fett. Riv osten fint och blanda med crème fraiche, vitlök, salt och peppar
Enda saken är att man får vara lite flexibel ibland ochkompletteringshandla i sin vanliga mataffär då Matsmarts utbud begränsas av vilka varor de fått in för stunden
Enda saken är att man får vara lite flexibel ibland ochkompletteringshandla i sin vanliga mataffär då Matsmarts utbud begränsas av vilka varor de fått in för stunden
Pasta och köttfärssås är ju något som typ ALLA barn (och vuxna) älskar men man kanske vill variera det lite efter attha ätit spaghettioch köttfärssås och lasagne två gånger i veckan i flera år
Tryck ner russin i lussekatternaoch pensla dem med ett uppvispat ägg. Väljer du att värma på degvätskan kan du tillsätta saffranet i kastrullen och värma på det tillsammans med mjölk och grädde
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.