Det jag ska göra är rosenmarmelad som är supergod. Rosenmarmelad på färska blad. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska. 2 Blanda ner citronsaft, citronskal och socker. 4 Det kan ta två till tre dygn innan marmeladen stelnar, så planera i god tid. 5 l röda färska rosenblad. citron rivet skal av 1/2. 25 st certo flaska
Ska man skratta eller ska man gråta hörrni. Hon har sett mig sminka mig rätt många gånger, men det hon uppenbarligen har missat är att jag inte sminkar mig då jag ska sova
Alla smaker satt där de skulle i denna synnerligen enkla men majestätiska förrätt och syrligheten från såsen lyfte denna rätt till höga höjder ihop med löjrommets sälta
Det låter ganska gott tycker jag. I flera år har jag gjort egen glögg, så kallad Dunderglögg. Ett halvt världsberömt recept från GöteborgsPostens lördagsbilaga, Två Dagar
Vänd formarna och skaka ur dem, hjälp till med en liten kniv om de inte lossnar. Pensla vitlöksoljan på potatisrosorna, strö ev över örtkryddor och parmesanost (eller annan smakrik ost som du önskar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.