Sjömansspis på indiavis
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 gr bogfläsk ( i ventimetertjocka skivor)
  • 750 gr potatis (ca 8 st )
  • 300 gr purjolök ( ca 3 st )
  • 1 tsk citronpeppar
  • 1 krm svartpeppar
  • stött
  • 2 små ingefäror (syltade
  • finhackade)
  • 1 ½ tsk salt
  • 2 dl apelsinjuice (djupfryst
  • utspädd)
  • 2 msk soja
  • 1 ½ msk senap
  • 1 msk konjak
  • 1 buljongtärning ( poule au pot )
  •  
  • Garnering
  • 1 apelsin i skivor
  • Persilja (finklippt)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.