Sigrid Báránys salmalaxtartar med misomajonnäs och sesamtoast
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 160 g Laxloin
  • 1 msk Koriander - färsk
  • 1 st Salladslök
  • 1.5 tsk Färsk ingefära
  • 0.5 tsk Japansk soja
  • 0.5 tsk Sesamolja
  • 1 krm Tabasco
  • 1 st Ägg
  • 1 msk Misopasta
  • 2 dl Matolja
  • 1 msk Lime
  • 1 tsk Råsocker Strö
  • 2 st Formfranska
  • 2 tsk Mat & Bak Smör
  • 1 st Ägg
  • 2 msk Sesamfrö
  • 0.3 st Gurka

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.