Rödbetsbiffar med bovetesallad och citronsås av Sigrid Barany
gogreen.se
gogreen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 rödbetor, skalade
  • 2 dl kokt GoGreen Skalad Hirs
  • 150 g fetaost
  • ½ påse GoGreen Salladsmix
  • 1 gul lök, skalad
  • 2 vitlöksklyftor, skalade
  • 2 msk balsamvinäger
  • 2 ägg
  • 4 msk maizena
  • ½ tsk timjan
  • 3 krm salt
  • 2 krm vitpeppar
  • Matolja till stekning
  • Bovetesallad med svarta bönor
  • 2 dl GoGreen Helt Bovete
  • 2 dl GoGreen Svenskodlade Svarta Bönor (kokta enligt anvisning på förpackningen, alternativt GoGreen färdigkokta svarta bönor)
  • 3 salladslökar, strimlade
  • ½ gurka, skuren i bitar
  • Machésallad eller annan bladsallad
  • 1 dl grovhackad bladpersilja
  • ½ dl grovhackad mynta
  • Dressing: ½ dl olivolja, 2 msk citronsaft, salt, svartpeppar
  • Citronsås
  • 2 dl grädde eller mjölkfritt alternativ
  • Zest av ½ ekologisk citron
  • Saft av ½ citron
  • Salt efter smak
  • 2 tsk flytande honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.