Sigrid Báránys Stjärnanismarinerade guldgrisfilé med syrlig äppelcoleslaw, sesamkål och misomajonnäs

Ingredienser

  • 800 g Guldgrisfilé
  • 1 dl Söt sojasås
  • 3 msk Färsk ingefära
  • 1 st Stjärnanis
  • 1 tsk Fänkål Krydda
  • 1 tsk Kanel
  • 2 msk Sherry
  • 1 tsk Chiliflakes
  • 1 st Ägg
  • 1 msk Misopasta
  • 2 dl Rapsolja
  • 0.5 tsk Råsocker Strö
  • 1 msk Lime
  • 1 krm Tabasco
  • 0.3 st Vitkål
  • 1 st Äpple Granny Smith
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 st Lime
  • 2 msk Matolja
  • 0.5 st krukor Koriander - färsk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 tsk Honung Flytande
  • 0.5 st Vitkål
  • 3 msk Mat & Bak Smör
  • 3 msk Tamarisoja
  • 2 msk Sesamolja
  • 3 msk Sesamfrö

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.