Shakshuka med harissa och kikärtor
www.tasteline.com
www.tasteline.com
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Shakshuka 1 st gul lök 3 klyfta(or) vitlök 1 st röd paprika 380 gram kikärtor, kokta 1 msk olivolja 1 tsk paprikakrydda 1 tsk spiskummin 2 tsk harissa 1 msk tomatpuré 400 gram konserverade körsbärstomater 1 dl vatten 1 msk grönsaksbuljong 1 msk balsamvinäger 1 krm salt 5 st ägg 50 gram krasse Tillbehör 4 st minibaguetter Köp receptet Näringsvärde Kcal: 456 Protein: 23 gram Fett: 14 gram Kolhydrater: 54 gram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.