Ha i kikärtornaoch den marockanska kryddan i stekpannan (häll av konserverade kikärtoroch skölj gärna av dem under rinnande kallt vatten innan de används)
Under tiden korven är i ugnen, koka upp krossade tomater med några jalapenos som blev över, lite salt, peppar, några rejäla matskedar harissaoch lite riven ost
Ta ut dem och blanda dem med olivolja, rosmarin, parmesan och salt medan de fortfarande är varma. Om ni är sugna på snacks, men inte vill proppa magen full med onyttigheter, så kommer här lösningen till er
Ingredienser Portioner. 4 2 förp kikärter (à 390 g) 150 g vitost i bit (20%) 200 g färsk spenat 250 g pajdeg 6 ägg Att ha hemma 1 msk olja 4 dl mjölk 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lägg till i inköpslistan
Tänkte tipsa om mina favoriter nämligen kikärtormed vitlök och persilja, så gott och nyttigt. Godmorgon, snart bär det av till jobbet men innan det lite träning och en liten titt in här
Servera shakshukanmed ris, och hackad persilja och mynta. Shakshuka with beans and mentha. Det är en tunisisk rätt och jag läste någonstans, någon gång, att det är en finfin frukosträtt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.