Vegetarisk Huvudrättsbok

Vegetarisk Huvudrättsbok

Höstig grynotto med smörstekta kantareller, soltorkade cocktailtomater & parmesan på endivebädd

Höstig grynotto med smörstekta kantareller, soltorkade cocktailtomater & parmesan på endivebädd

endive, endivesallad, fullkornsblandning, grana padano, gryn, grynotto, grynrätt, grynrätter, gula kantareller, havre, höstmat, hösträtt, hösträtter, huvudrätt, huvudrätter, kantareller, klimatgryn, kvarngryn, kvarngrynotto, mat, matgryn, matgrynotto, middag, morötter, morot, Ost, parmesan, råg, röd lök, rödlök, recept, soltorkade cocktailtomater, soltorkade tomater, spannmål, svamp, varmrätt, varmrätter, vegetariskt, veggo, vete | 2 portioner S
Smakrik pasta pomodoro

Smakrik pasta pomodoro

Ingredienser Portioner. 4 4 port pasta 1 finhackad gul lök 1/2 msk olivolja 1 1/2 msk garlic paste 1/2 tsk salt 400 g krossade tomater 1 krm svartpeppar 1 msk basil paste ev parmesanost till servering Lägg till i inköpslistan
Portabelloburgare

Portabelloburgare

Portabelloburgare super-mega-deluxe. Det är måhända inte de vackraste burgare jag gjort men goda. Med så mycket godsaker i gick de sönder innan vi ens tagit första tuggan
Mat till ett helt kompani

Mat till ett helt kompani

Grönsaker/vegetariskt,. Mat till ett helt kompani. Ett helt kompani är förstås bara ett talesätt men mycket mat blev det idag
Mexikansk rice bowl

Mexikansk rice bowl

Jag gjorde en vegetarisk böngryta med smaker från Mexico och serverade sedan grytan tillsammans med expressriset, en klick gräddfil, riven ost och en limeklyfta
Slider med portabello och vårsallad

Slider med portabello och vårsallad

1. Koka upp grönsaksbuljong med timjan, lök, vitlök och rökt champinjon eller torkad svamp. 2. Lägg ner portabello i en ugnsfast form eller kastrull och krydda med salt och svartpeppar