Därför tänkte jag att jag tillägnar detta inlägg då majoritet av er ställt samma frågor och vill veta hur en hel dag ser ut för mig och hur jag lägger upp kosten så här kommer en vanlig dag i mitt liv under dieten
Well, I wish… Enutav mina svagheter är att jag älskar att äta och gärna känner efter lite extra om jag inte är lite hungrig och tar gärna något litet att äta med jämna mellanrum bara för att det är gott
Enligtbokens upplägg kompletteras inköpslistornamed basvaror man alltid har hemma men klyftpotatis är inte något jag alltid har hemma, så i mitt fall bytte jag ut rucolan på inköpslistan mot fryst klyftpotatis, eftersom jag själv har enliten odling med div örter
)Inspirationensprutar just nu. Har sagt så otroligt många gånger att jag ska spara dem och göra maränger av dem, har till och med fryst in dem med samma intention
Receptet har jag hittat hos Ann-Louise på Lilla Matdériven som jag väl hyllar ungefär lika ofta som jag hyllar disaronno, men hon är ju så himla bra på det här medenkel och vegetarisk mat, och bra mat för barn, och bra på det här med äggfritt och nötfritt och sockerfritt och giftfritt
Koka upp mjölkenmedden pressade vitlöksklyftan, häll över gratängen och strö riven ost ovanpå. Varva potatis, lök, ost, salt och peppar i smord ugnsform, potatis skall hamna först och sist i formen
Jag testade för första gången att göra ett glutenfritt pajskal på quinoa och rismjöl. Pajdeg innehåller mycket fett och vitt mjöl, äggstanningen bygger på gräddmjölk eller bara grädde, i fyllningen har man ost med hög fetthalt och många gånger innehåller pajenäven bacon eller liknande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.