Halv orkan, packning av attiraljer insamlade under flera år och jobb är det som står på schemat. Det betyder i denna värld att någon tillredning av mat inte förekommer för tillfället
Turkisk matkrönika i Jämtland. I det senaste numret handlar krönikan om den traditionella Medelhavskosten här i Turkiet, mat som ser rätt annorlunda ut jämfört med vad de flesta fått lära sig av Livsmedelsverket
Förra lördagen hade jag höstpremiär för mitt matuppslag i tidningarna Smålandsposten och Barometern som jag har skrivit för i flera år nu, och då hade jag med det här receptet, samt krönikan nedan
Krönika och reportage kommer på bloggen i dagarna, som vanligt. Men - skulle det vara någon som ska baka fusksurdegsbaguetter från tidningen i helgen, kan jag tipsa om att tryckfelsnisse varit framme
Om du inte har stiftat bekantskap med Lisa Förare Winbladh tidigare är det dags nu. Hon är en ledande person inom mat i Sverige och hon skriver fantastiskt bra
Häromveckan hade jag pizzareportage i tidningarna jag skriver för, och innan jag lägger ut krönikan tänkte jag lägga ut pizzadegen och tomatsåsen i ett eget inlägg här, som är enkelt att länka till i framtiden när man hittar på nya recept på pizza framöver
(Fick sedan avsluta hastigt och glömde av att skriva färdigt) För två dagar sedan läste jag denna krönika Striden om maten och det fick mig att komma ihåg det jag hade börjat skriva
Hela anledningen till att vi lyckades få med Glenn Hysén som gäst i det första avsnittet var för att han skrev en krönika i GT i december där han gjorde en lång utläggning om hur svårt det var att förstå det här med veganmat
”I Evertsberg går spåret bokstavligen rakt igenom Älvdalens största mjölk- och köttgård. Ett mål som gör att kött-och mjölkproduktionen kan ställa om mot att möta en efterfrågan på produkter med högre pris och bättre kvalité och där de också är en del i att odla och skapa nya jävligt goda veganska produkter som vi konsumenter glatt kan äta resten av dagarna i veckan
Krönika och tio veganska husmansrätter du kommer älska. Hej. Igår kväll såg jag ett inslag med Handelsprofessorn Micael Dahlen på TV 4 nyhetsmorgon när han pratade om nyårslöften, varför man bryter dem och hur man ska gå till väga för att lyckas hålla dem och skapa nya vanor på riktigt
Valerie Kyeyune Backström skriver i sin krönika om hur antirasist måste. -. -. -. Äkta vara - Mats-Eric. -. okänd roll i den svenska matdebatten, summerar Mats-Eric Nilsson i sin
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.