Många böcker hittar hem till mig och de flesta är i mat- och bakningsgenren. Idag tänkte jag bjuda på en recension av en högaktuell bok som jag inte hade nöjet att recensera för BTJ men som lyckades hitta hem till mig ändå
Jag skakade den ordentligt, lät den stå i cirka 10-15 minuter (ibland i kylen men ibland inte) och sedan skakade jag den ordentligt igen när det var dags att dricka den
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Recension. Madraspizzan. Hej. Hoppas allt är bra med er. Själv försöker jag landa så gott det går efter de här två galna veckorna som just passerat
Men det här kändes ganska mycket som en win-win grej. Om ni är sugna på att testa på Linas Matkasse så har de just nu en väldigt prisvärd pröva-påkampanj där man får en matkasse för bara 299. - kronor, vilket är typ 25 kronor portionen om ni går in på deras hemsida och om ni beställer via den här länken så får ni en gratis fruktkasse (värd 109) kronor med er första beställning
Det innebär dels att inte använda för varmt vatten - låt det svalna 5-10 minuter tills det blir 80-90 grader innan du häller på - och dels att inte klämma in tebladen i en för trång tesil. Gröna Teimporten 5-10 minuter till. 80-90 grader
Plätt-lätt. Jag smakade en med ren chokladsmak och en med choklad/Caramel-smak. Detta är en alternativ kakmix som jag fick på ett matevent och nu var det upp till bevis för denna produkt
Bianca Brandon-Cox. Ändå drabbas många människor av hjärt- och kärlsjukdom i någon form och det är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i vår del av världen
Höstens alla matradio-snack på Soundcloud. Jakten på #sthlmsbestvegoburger fortsätter. Nu senast var tanken att jag och en polare skulle gå och testa Flippin Burgers vegoburgare som vi suktat efter en längre tid
Här nedan finner ni recensioner på Fitnessguru´s Kokosolja och Fitnessguru´s Jordnötssmör. Jag har nu testat både kokosoljan och jordnötssmöret från fitnessguru
Ostarna var grottlagrad Gruyere och en Morbier. - Fläskfilé, ca 800 gram- 2 färska kryddrika korvar- Syltlök, 1/2 burk- Svarta oliver, jag tog en burk urkärnade kalamataoliver - 1 röd paprika, skuren i bitar- Smörgåsgurka, 1/2 liten burk skurna i bitar- 2 msk vetemjöl- 4 dl grädde- Soja- Salt och peppar
I recensionen stod det att det var ett mycket friskt och fräscht sommarvin som skulle passa fint att dricka till just fisk och vi kan inte mer än hålla med, det passade fint till både torsken och avokadohalvorna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.